Campers - Travelsmaker.nl

Travelsmaker.nl specialist in vrijheidsbeleving

Travelsmaker.nl heeft zich gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van Sun Living campers. Dit slimme zustermerk van Adria onderscheidt zich van de massa door ruime betaalbare producten te bouwen voor mensen die de reis als doel hebben. Sun Living past moderne en doordachte oplossingen toe waarmee je gewoon meer ruimte krijgt voor het beleven van je vrijheid

Camper onderhoud

Wij verrichten onderhoud aan campers van alle merken. Onze eigen technische dienst verzorgd onderhoud aan zowel de auto als de opbouw. Wij hebben eigen APK keurmeesters in dienst en kunnen uw camper voor u ophalen, zelfs als deze is stilgelegd. Zo blijft u verzekerd van een zogeloos gebruik.

ACCESSOIRES

Wij verzorgen de op en inbouw van alle mogelijke accessoires. Zo kunnen wij voor u een satellietschotel en televisie inbouwen maar ook levelsystemen op de camper verzorgen. Wij zijn dealer van ZENEC campernavigatie toestellen.

Ook zijn wij dealer van een van de grootste toeleverancier van camper accessoires Movera. Op deze site vindt u honderden benodigdheden en accessoires. Deze kunnen wij voor u bestellen en eventueel monteren. 

GASKEURING!!

Geen gaskeuring? Geen plaats op de camping.

Het zal je maar gebeuren, bij het aanmelden op de camping in Duitsland krijgt u de vraag "mag ik het logboek van je gaskeuring zien?". Het kan u overkomen want in Duitsland moet je gasinstallatie om de 2 jaar worden gekeurd. De controle omvat o.a. de drukregelaar, gasslangen,en lekdichtheid en wordt bijgehouden in het logboek.

Wij kunnen een gaskeuring uitvoeren en verzorgen de aantekening. Met onze geautomatiseerde gascontrole apparatuur persen we de installatie af volgens voorschrift en verzorgen een testrapport. Hiermee bent u veilig op weg! Maak direct een afspraak voor een gascontrole.

Assortiment

Klik hier voor ons huidige aanbod