Rij Zeker Plan

Een auto is een kostbaar bezit. Zeker als u van plan bent uw eerste auto te kopen. Naast de aanschaf is natuurlijk ook de verzekering goed regelen. Wij van Auto van der Stel bieden u het Rij Zeker Plan van de BOVAG aan.

Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Dit keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en uitstekende service. Wij moeten hiermee voldoen aan strenge kwaliteitseisen waarmee u verzekerd bent van deskundig advies. Niet alleen over de aanschaf of inruil van een auto, maar ook over het onderhoud en de verzekeringen.

Het Rij Zeker Plan van BOVAG bestaat uit de volgende onderdelen:

BOVAG Autoverzekering
U wilt uw auto natuurlijk goed verzekeren. De BOVAG Autoverzekering is de beste verzekering voor uw auto. Neem bijvoorbeeld de aanschafwaarderegeling. Als uw auto gestolen of total loss verklaard wordt, krijgt u de aanschafwaarde vergoed. Bij de meeste andere verzekeringen wordt de dagwaarde uitgekeerd. Met andere woorden: een gekochte auto van EUR 10.000,- is ook voor dat bedrag verzekerd!

Andere voorwaarden van deze verzekering zijn dat u altijd gratis vervangend vervoer krijgt. Er is geen ruimte voor kleine lettertjes of onverwachte tegenvallers. U weet vooraf waar u aan toe bent. Wenst u geen gebruik meer te willen maken van de verzekering, kunt u die dagelijks opzeggen zonder opzegtermijn!

Neem contact met ons op en laat u verder informeren!

BOVAG Pechhulp
Een ongeluk komt natuurlijk altijd ongelegen. Maar het zit ook in een klein hoekje. Direct geholpen worden is dan natuurlijk wat u wilt. Met de BOVAG pechhulp staat er altijd iemand voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En of dat nu in Nederland of elders in Europa is, het maakt ons niet uit. De BOVAG Pechhulp kent een uitgebreide basisdekking.  Zo krijgt u standaard woonplaatsservice, vervangend vervoer en vervoer naar ons (waar uw auto wordt gerepareerd). 

Gespreide betaling
Een auto kopen is niet een dagelijkse handeling en niet iedereen is in de gelegenheid in één keer een hoog bedrag te betalen.  Daarom heeft BOVAG een betaalbare oplossing voor de aanschaf van uw auto. U leent het aankoopbedrag voor uw auto, of een deel daarvan. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met een rentepercentage die tijdens de gehele looptijd gelijk blijft. U leent nooit meer dan de waarde van de auto. Sluit u de financiering af in combinatie met een BOVAG Autoverzekering, profiteert u bovendien van een nog gunstiger rentetarief! Let op: Geld lenen kost geld. 

Meer informatie over het Rij Zeker Plan? Neem contact met ons op!